Menu

Плес & музика за све

ples_muzika
Категорија
Музичко-сценски
Датум
01 јун 2019 08:00 - 23:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Фестивал

 

Први Зелени интернационални плесни фестивал “Плес & музика за све”

Удружење Живимо Здравије и САПО покренули су иницијативу да се подстакне физичка активност целе нације кроз различите облике активности прилагођене узрастима. Најједноставнија физичка активност која се свакодневно спроводи јесте кретање уз музику. Као посебно значајно издвојили смо плес и сва његова терапеутска својства. Фестивал је осмишљен са идејом едукације и упознавања свих аспеката „Здравог Живота“, пре свега младих, креирању новог приступа свим сегментима друштвене заједнице, кроз плес, музику и игру, уважавајући њихове потребе и пре свега радозналост да науче нешто ново, поштујући вредности и дух времена у коме живимо.

Фестивал је намењен онима који су направили прве и праве плесне кораке , мало искуснијим и професионалним плесачима, да користећи савремена достигнућа из света уметности, покрет, кореографију, осмишљен сценски наступ, покажу и укажу на сву лепоту и здравствена и терапеутска својства кретања уз музику и науче нас нешто ново-неку нову вештину, размене своја знања и мишљење, прошире своје видике.

Фестивал је намењен онима који тек желе да буду део овог света мењајући прво себе! „Живимо здравије - јер заједно смо бољи и јачи.“

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.