Menu

Miris Mastila - Nacionalna plesni ansambl Koreje

koreja_srbija
Kategorija
Muzičko-scenski
Datum
22 april 2019 19:30
Venue
Velika dvorana

Ambasada Republike Koreje slavi ove godine 30 godina uspostavlјanja diplomatskih odnosa Koreje i Republike Srbije. Tim povodom pripremili smo Vam raznovrsne događaje koji će se tokom ove godine odvijati širom Srbije. Prvi veliki događaj je performans „Miris Mastila“ Nacionalnog plesnog ansambla Koreje u Sava Centru, 22.aprila.
Performans “Miris Mastila” odiše elegancijom i lepotom pokreta izvedenih iz korejske tradicije, povezujući prefinjeni korejski tradicionalni ples sa savremenim motivima. Koreografija Jun Sung Ću ( Iun Sung-joo) održava dubinu suptilnih pokreta u kombinaciji s minimalnom stilizacijom umetničkog direktora Ćong Ku-ho (Jung Ku-ho).
Tematski fokus plesa baziran je na simbolici Sagunđa (Sagunja), četiri simbolična cveta: orhideja, bambusa, hrizantema i cvet šlјive, i četiri godišnja doba kojima ovi cvetovi pripadaju, ostavlјajući, kroz plesne pokrete, utisak pisanja crnim mastilom na papiru.
Performans “Miris mastila” gostovao je na Hong Kong Arts Festival i na Festival Les Nuits de Fourviere u Lionu i dobio pozitivne ocene francuskog magazina "Telerama" po kome "Miris Mastila"  predstavlјa ples  u savršenoj harmoniji, eleganciji i tehničkoj virtuoznosti.
Ako postoji korejski plesni komad koji pruža tako očaravajuće vizuelno iskustvo, to je onda “Miris Mastila” koji izvodi više od 50 vrhunskih plesača pružajući mogućnost uživanja u laganim i prijatnim pokretima koji odišu dinamikom i sofisticiranošću.
 
 Prodaja ulaznica: https://www.tickets.rs/program/scent-of-ink-886

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.