Menu

Мирис Мастила - Национална плесни ансамбл Кореје

koreja_srbija
Категорија
Музичко-сценски
Датум
22 април 2019 19:30
Простор
Velika dvorana

Амбасада Републике Кореје слави ове године 30 година успостављања дипломатских односа Кореје и Републике Србије. Тим поводом припремили смо Вам разноврсне догађаје који ће се током ове године одвијати широм Србије. Први велики догађај је перформанс „Мирис Мастила“ Националног плесног ансамбла Кореје у Сава Центру, 22.априла.
Перформанс “Мирис Мастила” одише елеганцијом и лепотом покрета изведених из корејске традиције, повезујући префињени корејски традиционални плес са савременим мотивима. Кореографија Јун Сунг Ћу ( Иун Сунг-јоо) одржава дубину суптилних покрета у комбинацији с минималном стилизацијом уметничког директора Ћонг Ку-хо (Јунг Ку-хо).
Тематски фоkус плеса базиран је на симболици Сагунђа (Сагуња), четири симболична цвета: орхидеја, бамбуса, хризантема и цвет шљиве, и четири годишња доба којима ови цветови припадају, остављајући, кроз плесне покрете, утисак писања црним мастилом на папиру.


Перформанс “Мирис мастила” гостовао је на Hong Kong Arts Festival и на Festival Les Nuits de Fourviere у Лиону и добио позитивне оцене францускоg магазинa "Телерама" по коме "Мирис Мастила"  представља плес  у савршеној хармонији, елеганцији и техничкoj виртуозности.


Ако постоји корејски плесни комад који пружа тако очаравајуће визуeлно искуство, то је онда “Мирис Мастила” који изводи више од 50 врхунских плесача пружајући могућност уживања у лаганим и пријатним покретима који одишу динамиком и софистицираношћу.

Продаја улазница: https://www.tickets.rs/program/scent-of-ink-886

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.