Menu

Indeksi i prijatelji

indeksi33
Kategorija
Koncertni program
Datum
04 oktobar 2018 20:00
Venue
Velika dvorana
Cena ulaznica: 1600, 1900, 2300 i 2700 dinara

Koncertni spektakl "INDEXI I PRIJATELJI  DA SAM JA NETKO",  omaž kultnom sarajevskom bendu, vraća se 4.oktobra na scenu Velike  Dvorane  Sava Centra.Ponovo se u Beogradu okupljaju muzičari, članovI INDEXA, nastavljajući tradiciju koja traje iz godine u godinu, uz pesme INDEXA koje obožavaju sve generacije. INDEXI su najdugovečnija i najznačajnija bosanskohercegovačka pop rock grupa i jedna od najboljih ex-YU  grupa u periodu između 1962. i 2001. godine. Za to vreme objavljena su dva studijska albuma, 27 singlova, 12 kompilacijskih albuma. Prvi nastup INDEXI su imali 1962.godine. U početku su svirali instrumentalnu muziku i obrade svetskih hitova The Shadows-a, The Kinks-a i Cliffa Richarda, a kasnije i svoje pesme. Poslednji koncert INDEXA održan je u Banja Luci, maja 2001. Nenadmašni pevač Davorin Popović umro je 18. juna 2001.godine, posle čega grupa prestaje da postoji. Gitarist Slobodan Bodo Kovačević je umro je 2004.godine  a bubnjar Đorđe Kisić  2005.godine
I ove godine na koncertu će svirati nekadašnji članovi INDEXA - Fadil Redžić, (bas gitara), Ranko Rihtman, Neno Jurin i Kornelije Kovač (klavijature), Peco Petej (bubnjevi) i Muris Varajić (solo gitara). Legendarne pesme INDEXA „Da sam ja netko“, „Sanjam“, „Bacila je sve niz rijeku“, „Sve ove godine“, „Svijet u kojem živim“, „U jednim plavim očima“, „Plima“... izvodiće Dado Topić, Branko Đurić-Đuro, Massimo, Saša Lošić,  Neno Belan, Mladen Vojičić-Tifa, Hari Mata Hari, Giuliano, Boris Novković, Zoran Predin, Dejan Cukić, Jasna Gospić-Sparavalo, Seid Memić Vajta i mnogi drugi.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.