Menu

Индекси и пријатељи

indeksi33
Категорија
Концертни програм
Датум
04 октобар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Цена улазница: 1600, 1900, 2300 и 2700 динара

Концертни спектакл "ИНДЕКСИ И ПРИЈАТЕЉИ  ДА САМ ЈА НЕТКО",  омаж култном сарајевском бенду, враћа се 4.октобра на сцену Велике  Дворане  Сава Центра. Поново се у Београду окупљају музичари, члановИ ИНДЕКСА, настављајући традицију која траје из године у годину, уз песме ИНДЕXА које обожавају све генерације. ИНДЕКСИ су најдуговечнија и најзначајнија босанскохерцеговачка поп роцк група и једна од најбољих еx-YУ  група у периоду између 1962. и 2001. године. За то време објављена су два студијска албума, 27 синглова, 12 компилацијских албума. Први наступ ИНДЕКСИ су имали 1962.године. У почетку су свирали инструменталну музику и обраде светских хитова The Shadows-а, The Kinks-а и Cliffa Richarda, а касније и своје песме. Последњи концерт ИНДЕКСА одржан је у Бања Луци, маја 2001. Ненадмашни певач Даворин Поповић умро је 18. јуна 2001.године, после чега група престаје да постоји. Гитарист Слободан Бодо Ковачевић је умро је 2004.године  а бубњар Ђорђе Кисић  2005.године
И ове године на концерту ће свирати некадашњи чланови ИНДЕКСА - Фадил Реџић, (бас гитара), Ранко Рихтман, Нено Јурин и Корнелије Ковач (клавијатуре), Пецо Петеј (бубњеви) и Мурис Варајић (соло гитара). Легендарне песме ИНДЕКСА „Да сам ја нетко“, „Сањам“, „Бацила је све низ ријеку“, „Све ове године“, „Свијет у којем живим“, „У једним плавим очима“, „Плима“... изводиће Дадо Топић, Бранко Ђурић-Ђуро, Masimo, Саша Лошић,  Нено Белан, Младен Војичић-Тифа, Хари Мата Хари, Giuliano, Борис Новковић, Зоран Предин, Дејан Цукић, Јасна Госпић-Спаравало, Сеид Мемић Вајта и многи други.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.