Menu

QUEEN SIMFONIJSKI Show

queenS
Kategorija
Koncertni program
Datum
09 maj 2018 20:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: 1200, 1500, 1800 i VIP 2200 dinara


Najveći QUEEN SIMFONIJSKI Show
by QUEEN REAL TRIBUTE UZ SIMFONIJSKI ORKESTAR I HOR    


Nakon godinu dana od premijernog koncerta Queen Symphony, koji je održan u Domu sindikata, Queen Real Tribute bend priprema još veći spektakl sa simfonijskim orkestrom i horom u Sava centru 9.maja.  
Fanovi grupe Queen i rok muzike će imati zadovoljstvo da uživaju u mnogobrojnim vanvremenskim hitovima legendarne grupe Queen u aranžmanima za simfonijski orkestar i hor i jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova, što je ukupno 60 muzičara na sceni!  
Nakon više od 10 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu – u Brazilu (4 turneje i više od 70 koncerata), Portugalu, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, BIH, Crnoj Gori, Albaniji – kao i  učestvovanja na zvaničnim internacionalnim Queen konvencijama, Queen Real Tribute postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena, čuvajući uspomene na vanvremensku muziku grupe QUEEN i neponovljivog Freddie Mercury-a.

We are the Champions, Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, Barcelona, Who Wants To Live Forever, We Will Rock You...su samo neki od legendarnih hitova koje ćete imati prilike da čujete u jedinstvenim i originalnim aranžmanima sa simfonijskim orkestrom i horom, čiji autor je mladi beogradski umetnik Miloš Jovanović.
Queen Symphony je izveden i na Dočeku 2018. u Budvi, a nakon Sava centra koncert će održati i u zagrebačkoj prestižnoj sali Lisinski 17.maja.

Prodaja ulaznica: Blagajna Sava Centra, Win Win prodavnice i www.ddtickets.rs