Menu

QUEEN Симфонијски Show

queenS
Категорија
Концертни програм
Датум
09 мај 2018 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 1200, 1500, 1800 и ВИП 2200 динара

Највећи QUEEN Симфонијски Show
by QUEEN REAL TRIBUTE УЗ СИМФОНИЈСКИ ОРКЕСТАР И ХОР    


Након годину дана од премијерног концерта Qуеен Сyмпхонy, који је одржан у Дому синдиката, Queen Real Tribute бенд припрема још већи спектакл са симфонијским оркестром и хором у Сава центру 9.маја.  
Фанови групе Queen и рок музике ће имати задовољство да уживају у многобројним ванвременским хитовима легендарне групе Queen у аранжманима за симфонијски оркестар и хор и један од најбољих светских Queen трибуте бендова, што је укупно 60 музичара на сцени!  
Након више од 10 година постојања, великог броја концерата по целом свету – у Бразилу (4 турнеје и више од 70 концерата), Португалу, Француској, Чешкој, Швајцарској, Бугарској, Румунији, Аустрији, Хрватској, Словенији, Македонији, БИХ, Црној Гори, Албанији – као и  учествовања на званичним интернационалним Queen конвенцијама, Queen Real Tribute постао је водећи европски пројекат посвећен једној од највећих група свих времена, чувајући успомене на ванвременску музику групе QUEEN и непоновљивог Freddie Mercury-а.

We are the Champions, Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, Barcelona, Who Wants To Live Forever, We Will Rock You...су само неки од легендарних хитова које ћете имати прилике да чујете у јединственим и оригиналним аранжманима са симфонијским оркестром и хором, чији аутор је млади београдски уметник Милош Јовановић.
Queen Symphony је изведен и на Дочеку 2018. у Будви, а након Сава Центра концерт ће одржати и у загребачкој престижној сали Лисински 17.маја.


Продаја улазница: Благајна Сава Центра, Win Win продавнице и www.ddtickets.rs