Menu

BELGRADE DIXIELAND ORCHESTRA

Kategorija
Koncertni program
Datum
15 decembar 2018 20:00
Venue
Klub "Sava"
Telefon
220-6060
Cena ulaznica: 800 dinara

Tradicionalni Svečani Novogodišnji koncert ovog evropski renomiranog džez orkestra i svojevrsnog reprezenta muzičke kulture naše prestonice, i ove godine se sredinom decembra održava u restoranu Sava Centra, mestu na kome su se i predhodnih godina održavali njihovi koncerti za koji se uvek tražila karta više.
"THE BELGRADE DIXIELAND ORCHESTRA" osnovan je 2001. godine i za izuzetno kratko vreme izrastao u značajnu kulturološku instituciju srpske prestonice i jedinstven reprezent muzičke kulture svoje zemlјe. Kao jedini orkestar ove vrste u zemlјi, direktno je zaslužan što se diksilend pobedonosno iznova uzdigao na temelјima koje su decenijama mukotrpno gradili svi džezeri ovih prostora.
To je danas jedini aktivni diksilend orkestar na prostorima bivše Jugoslavije! Kao takav, on predstavlјa svojevrsno umetničko blago ove zemlјe i ponos svih onih koji su istinski svesni njegove umetničke i istorijske vrednosti.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  • 10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.