Menu

BELGRADE DIXIELAND ORCHESTRA

dixilend1
Category
Concerts
Date
15 December 2018 20:00
Venue
Klub "Sava"
Telephone
220-6060
Cena ulaznica: 800 dinara

Tradicionalni Svečani Novogodišnji koncert ovog evropski renomiranog džez orkestra i svojevrsnog reprezenta muzičke kulture naše prestonice, i ove godine se sredinom decembra održava u restoranu Sava Centra, mestu na kome su se i predhodnih godina održavali njihovi koncerti za koji se uvek tražila karta više.
"THE BELGRADE DIXIELAND ORCHESTRA" osnovan je 2001. godine i za izuzetno kratko vreme izrastao u značajnu kulturološku instituciju srpske prestonice i jedinstven reprezent muzičke kulture svoje zemlјe. Kao jedini orkestar ove vrste u zemlјi, direktno je zaslužan što se diksilend pobedonosno iznova uzdigao na temelјima koje su decenijama mukotrpno gradili svi džezeri ovih prostora.
To je danas jedini aktivni diksilend orkestar na prostorima bivše Jugoslavije! Kao takav, on predstavlјa svojevrsno umetničko blago ove zemlјe i ponos svih onih koji su istinski svesni njegove umetničke i istorijske vrednosti.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.