Menu

Haris Džinović - novogodišnji koncert

Kategorija
Koncertni program
Datum
27 decembar 2017 20:00
Prostor
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: 1700, 2000, 2200 i 2500 dinara

 

Muzičar, tekstopisac, kompozitor, ali nadasve vrhunski pevač čiji neprolazni hitovi svaki put ispune dušu emocijom Haris Džinović, nastupiće na sceni Sava Centra gde će svoje druženje sa beogradskom publikom provesti uz pesme koje plene dušu i koje su ispunjene nabojom emocija.


Nјegov moćan glas decenijama očarava publiku. On je jedinstvena pojava na muzičkoj sceni - hit mejker, instrumentalista i pevač, čije pesme su ''ušle u narod''. Uz njih se merači, raduje, tuguje, sanja, zalјublјuje, rastaje...


Prvi je umetnik sa ovih prostora koji je autentičnu cigansku muziku, jednostavnošću aranžmana i načinom izvođenja, približio narodu što se kasnije pretvorilo u opšti trend. Prodao je milionske tiraže i od Beograda do Zagreba napunio sve dvorane koje postoje.


Harisovim raskošnim glasom oduševlјavali su se svetski velikani: Monserat Kabalјe, Džordž Majkl, Elton Džon, Sting, Džeger, Džek Nikolson... a naša publika će imati priliku da na novogodišnjim koncertima uživa u Harisovom glasu i pesmama za srce i dušu.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.