Menu

Харис Џиновић - новогодишњи концерт

Категорија
Концертни програм
Датум
27 децембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 1700, 2000, 2200 и 2500 динара

Музичар, текстописац, композитор, али надасве врхунски певач чији непролазни хитови сваки пут испуне душу емоцијом Харис Џиновић, наступиће на сцени Сава Центра где ће своје дружење са београдском публиком провести уз песме које плене душу и које су испуњене набојом емоција.


Његов моћан глас деценијама очарава публику. Он је јединствена појава на музичкој сцени - хит мејкер, инструменталиста и певач, чије песме су ''ушле у народ''. Уз њих се мерачи, радује, тугује, сања, заљубљује, растаје...


Први је уметник са ових простора који је аутентичну циганску музику, једноставношћу аранжмана и начином извођења, приближио народу што се касније претворило у општи тренд. Продао је милионске тираже и од Београда до Загреба напунио све дворане које постоје.


Харисовим раскошним гласом одушевљавали су се светски великани: Монсерат Кабаље, Џорџ Мајкл, Елтон Џон, Стинг, Џегер, Џек Николсон... а наша публика ће имати прилику да на новогодишњим концертима ужива у Харисовом гласу и песмама за срце и душу.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.