Menu

Josipa Lisac

j_lisac
Kategorija
Koncertni program
Datum
14 februar 2018 20:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: 1800, 2100, 2400 i 2800 dinara

Muzička diva Josipa Lisac simbolično će završiti slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere koncertom 14. februara u Sava Centru! Josipa je turneju bila započela na prošli Dan zaljubljenih upravo u Sava Centru, koji je bio rasprodat desetak dana unapred. Unikatna pojava muzičke scene - vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalna stila - Josipa je izgradila svoj karakteristični pevački i modni identitet s potpisom. Prepoznatljiva je po hitovima kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"...
 
"Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u Beograd, jer znam da mnogi nisu stigli nabaviti ulaznice i prisustvovati prvom koncertu, a sada se pruža nova prilika da se vidimo i čujemo u Sava Centru. Radujem se susretu sa nekim novim, ali i starim prijateljima, da podjelimo ljubav još jednom", kaže Josipa.
 
Proslavljajući 50 godina izuzetne karijere, Josipa je nastupila, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i na Arsenal festu u Kragujevcu, nedavno je uspešno nastupila u Torontu, Čikagu i Njujorku, a u decembru je očekuju već nedeljama unapred dva rasprodata koncerta u dvorani Lisinski u Zagrebu.

Prodaja ulaznica na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim.