Menu

Јосипа Лисац

j_lisac
Категорија
Концертни програм
Датум
14 фебруар 2018 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 1800, 2100, 2400 и 2800 динара.

Музичка дива Јосипа Лисац симболично ће завршити слављеничку турнеју поводом 50 година каријере концертом 14. фебруара у Сава Центру! Јосипа је турнеју била започела на прошли Дан заљубљених управо у Сава Центру, који је био распродат десетак дана унапред. Уникатна појава музичке сцене - вокално супериорна, специфичних интерпретација и неконвенционална стила - Јосипа је изградила свој карактеристични певачки и модни идентитет с потписом. Препознатљива је по хитовима какви су "Магла", "Хир, хир, хир", "Гдје Дунав љуби небо", "Богиња", "Данас сам луда"...
 
"Са великим задовољством се враћам у Београд, јер знам да многи нису стигли набавити улазнице и присуствовати првом концерту, а сада се пружа нова прилика да се видимо и чујемо у Сава Центру. Радујем се сусрету са неким новим, али и старим пријатељима, да подјелимо љубав још једном", каже Јосипа.
 
Прослављајући 50 година изузетне каријере, Јосипа је наступила, у Српском народном позоришту у Новом Саду и на Арсенал фесту у Крагујевцу, недавно је успешно наступила у Торонту, Чикагу и Њујорку, а у децембру је очекују већ недељама унапред два распродата концерта у дворани Лисински у Загребу.

 

Продаја улазница на благајни Сава Центра и преко мреже Евентим.