Menu

Massimo Savić - drugi koncert

Kategorija
Koncertni program
Datum
23 decembar 2017 20:00
Prostor
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1900, 2400 i 2700 dinara

Za nešto više od mesec dana nakon zakazivanja koncerta, Massimo je uspeo da rasproda Sava centar! Karata za koncert 22. decembra više nema, ali će se zbog velikog interesovanja održati još jedan, dan kasnije, 23. decembra. Massimo će sa svojim bendom još jednom obradovati publiku dvosatnim muzičkim putovanjem. Jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju istoriju ugostio mnoge čuvene muzičare, dva dana zaredom u decembru biće u znaku brojnih velikih hitova ovog umetnika koji je prevalio 30 godina muzičkog rada.  

Nakon hvaljenog albuma "1 dan ljubavi" Massimo je pesmom "1000 ljudi" i aktuelnim singlom "Neka ti plove brodovi" najavio rad na novom studijskom albumu. Početkom decembra biće objavljena nova pesma koju će premijerno izvoditi na koncertima u Srbiji.

Ovaj nadareni pevač mnogo je puta punio Sava centar, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodati danima unapred. Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomera granice, kako kreativne tako i produkcijske.

Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

Prodaja ulaznica na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.