Menu

Массимо Савић - други концерт

Категорија
Концертни програм
Датум
23 децембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1900, 2400 и 2700 динара

За нешто више од месец дана након заказивања концерта, Массимо је успео да распрода Сава центар! Карата за концерт 22. децембра више нема, али ће се због великог интересовања одржати још један, дан касније, 23. децембра. Массимо ће са својим бендом још једном обрадовати публику двосатним музичким путовањем. Један од највећих београдских концертних простора, који је кроз своју историју угостио многе чувене музичаре, два дана заредом у децембру биће у знаку бројних великих хитова овог уметника који је превалио 30 година музичког рада.  

Након хваљеног албума "1 дан љубави" Массимо је песмом "1000 људи" и актуелним синглом "Нека ти плове бродови" најавио рад на новом студијском албуму. Почетком децембра биће објављена нова песма коју ће премијерно изводити на концертима у Србији.

Овај надарени певач много је пута пунио Сава центар, а познато је да су његови концерти распродати данима унапред. Сваки Массимов концерт је посебан и иновативан догађај који помера границе, како креативне тако и продукцијске.

Нове песме и концерти, с нагласком на врхунски ниво музицирања, увек су били Массимов подстицај да потражи неке нове максимуме и испише још успешнија поглавља у биографији.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.