Menu

The FRAJLE

frajle2017
Kategorija
Koncertni program
Datum
24 novembar 2017 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cena ulaznica: 1600, 1800 i 2000 din

Novosadski ženski kvartet The Frajle koji postaje svakim danom sve popularniji na područiju čitavog regiona na radost beogradske publike, održaće 24.novembra svoj treći koncert u Sava Centru. Biće to prilika da beogradska publika po prvi put uživo čuje njihov novi album „Ljubav na dar“ kao i pesme sa starijih albuma „B strana lјubavi“, „A strana lјubavi“ i „Naš prvi album sa putovanja“.

The Frajle su već imale 2 vrlo uspešna koncerta u Sava Centru, a budući da je novi album „Ljubav na dar“ naišao na odličan regionalni prijem, očekuje se da to bude slučaj i ovog puta. 

Prodaja ulaznica na blagajni SC ili putem prodajne mreže Eventim-a

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.