Menu

Тхе Фрајле

frajle2017
Категорија
Концертни програм
Датум
24 новембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1600, 1800 и 2000 дин

Новосадски женски квартет The Frajle који постаје сваким даном све популарнији на подручију читавог региона на радост београдске публике, одржаће 24.новембра свој трећи концерт у Сава Центру. Биће то прилика да београдска публика по први пут уживо чује њихов нови албум „Љубав на дар“ као и песме са старијих албума „Б страна љубави“, „А страна љубави“ и „Наш први албум са путовања“.
The Frajle су већ имале 2 врло успешна концерта у Сава Центру, а будући да је нови албум „Љубав на дар“ наишао на одличан регионални пријем, очекује се да то буде случај и овог пута. 

Продаја улазница на благајни СЦ или путем продајне мреже Евентим-а 

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.