Menu

Neda Ukraden

neda
Kategorija
Koncertni program
Datum
19 maj 2017 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: 1000, 1200, 1500 i 1700 dinara

 

Neda Ukraden, jedno je od najpopularnijih ženskih imena regionalne muzičke scene, proslaviće svoj veliki jubilej, 50 godina uspešne estradne karijere, koncertom 19. maja u Sava Centru, uz podršku brojnih kolega i proslaviti svoje muzičko trajanje.
Neda Ukraden nastojaće da lјubitelјima pop muzike pruži zadovolјstvo live nastupa na koncertu na kome će izvesti najpoznatije hitove koji su obeležili njenu dugogodišnju uspešnu karijeru  kao što su : Zora je, Srce u srcu, Pjesma Maršalu Titu (Drugarice posadimo cvijeće...), Vrati se s kišom, Samo je nebo iznad nas, To mora da je lјubav, Oči tvoje govore, Boli, boli, Ko te ne zna, Pozdravi ga, sokole, Šaj, rode, šaj, Majko, majko, Mezarje, Da se nađemo na pola puta, Na Balkanu…i promovisati nove aktuelne singlove.

Tokom višedecenijske karijere nastupala je u svim većim dvoranama širom Jugoslavije i sarađivala sa najeminentnijim autorima, kao što su: Kemal Monteno, Arsen Dedić, Đorđe Novković, Seid Memić Vajta, Rajko Dujmić, Đelo Jusić, Zrinko Tutić, Hari Mata Hari i Nikola Borota - Radovan.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.