Menu

Неда Украден

neda
Категорија
Концертни програм
Датум
19 мај 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 1000, 1200, 1500 и 1700 динара

Неда Украден, једно је од најпопуларнијих женских имена регионалне музичке сцене, прославиће свој велики јубилеј, 50 година успешне естрадне каријере, концертом 19. маја у Сава Центру, уз подршку бројних колега и прославити своје музичко трајање.
Неда Украден настојаће да љубитељима поп музике пружи задовољство live наступа на концерту на коме ће извести најпознатије хитове који су обележили њену дугогодишњу успешну каријеру  као што су : Зора је, Срце у срцу, Пјесма Маршалу Титу (Другарице посадимо цвијеће...), Врати се с кишом, Само је небо изнад нас, То мора да је љубав, Очи твоје говоре, Боли, боли, Ко те не зна, Поздрави га, соколе, Шај, роде, шај, Мајко, мајко, Мезарје, Да се нађемо на пола пута, На Балкану…и промовисати нове актуелне синглове.

Током вишедеценијске каријере наступала је у свим већим дворанама широм Југославије и сарађивала са најеминентнијим ауторима, као што су: Кемал Монтено, Арсен Дедић, Ђорђе Новковић, Сеид Мемић Вајта, Рајко Дујмић, Ђело Јусић, Зринко Тутић, Хари Мата Хари и Никола Борота - Радован.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.