Menu

Ričard Klajderman

clayderman
Kategorija
Koncertni program
Datum
31 mart 2017 20:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: GOLD VIP 5500, VIP 4800, 2900, 2600 i 2300 dinara

 

Najpoznatiji svetski pijanista Ričard Klajderman će održati uz pratnju gudača svoj solistički koncert 31.marta u Sava Centru, a prestonica Srbije imaće priliku da već ovog proleća uživa u izvođenju dobro poznatih  popularnih kompozicija i rok numera na klasičan način.

Ričard Klajderman je rođen 28.decembra 1953. Ovaj francuski pijanista počeo je da uči da svira klavir sa 6 godina zahvalјujući tome što je njegov otac bio učitelј klavira. Upisuje se na Conservatoire de Paris sa navršenih 12 godina. Kasnije će se zainteresovati za savremenu muziku i pratiti dobro poznate francucke pevačke zvezde.

Kada je 1996.godine snimio kompoziciju „Balada za Adelinu“ francuskog muzičkog producenta Paul de Sanneville život mu se radikalno promenio. Ova ploča prodata je u 22 miliona kopija u 38 zemalјa sveta.

Klajderman je snimio više od 1300 kompozicija različitih žanrova i uspeo da stvori novi romantični stil izvodeći popularne kompozicije i rok numere na klasičan način. Ovakav način izvođenja postao je zaštitni znak Ričarda Klajdermana

Ričard Klajderman je veoma popularan širom sveta, a ušao je i u Ginisovu knjigu rekorda kao najuspešniji pijanista na svetu.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.