Menu

Ričard Klajderman

Kategorija
Koncertni program
Datum
31 mart 2017 20:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: GOLD VIP 5500, VIP 4800, 2900, 2600 i 2300 dinara

 

Najpoznatiji svetski pijanista Ričard Klajderman će održati uz pratnju gudača svoj solistički koncert 31.marta u Sava Centru, a prestonica Srbije imaće priliku da već ovog proleća uživa u izvođenju dobro poznatih  popularnih kompozicija i rok numera na klasičan način.

Ričard Klajderman je rođen 28.decembra 1953. Ovaj francuski pijanista počeo je da uči da svira klavir sa 6 godina zahvalјujući tome što je njegov otac bio učitelј klavira. Upisuje se na Conservatoire de Paris sa navršenih 12 godina. Kasnije će se zainteresovati za savremenu muziku i pratiti dobro poznate francucke pevačke zvezde.

Kada je 1996.godine snimio kompoziciju „Balada za Adelinu“ francuskog muzičkog producenta Paul de Sanneville život mu se radikalno promenio. Ova ploča prodata je u 22 miliona kopija u 38 zemalјa sveta.

Klajderman je snimio više od 1300 kompozicija različitih žanrova i uspeo da stvori novi romantični stil izvodeći popularne kompozicije i rok numere na klasičan način. Ovakav način izvođenja postao je zaštitni znak Ričarda Klajdermana

Ričard Klajderman je veoma popularan širom sveta, a ušao je i u Ginisovu knjigu rekorda kao najuspešniji pijanista na svetu.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  • 10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.