Menu

Ричард Клајдерман

clayderman
Категорија
Концертни програм
Датум
31 март 2017 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: ГОЛД ВИП 5500, ВИП 4800, 2900, 2600 и 2300 динара

 

Најпознатији светски пијаниста Ричард Клајдерман ће одржати уз пратњу гудача свој солистички концерт 31.марта у Сава Центру, а престоница Србије имаће прилику да већ овог пролећа ужива у извођењу добро познатих  популарних композиција и рок нумера на класичан начин.

Ричард Клајдерман је рођен 28.децембра 1953. Овај француски пијаниста почео је да учи да свира клавир са 6 година захваљујући томе што је његов отац био учитељ клавира. Уписује се на Conservatoire de Paris са навршених 12 година. Касније ће се заинтересовати за савремену музику и пратити добро познате француцке певачке звезде.

Када је 1996.године снимио композицију „Балада за Аделину“ француског музичког продуцента Паул де Санневилле живот му се радикално променио. Ова плоча продата је у 22 милиона копија у 38 земаља света.

Клајдерман је снимио више од 1300 композиција различитих жанрова и успео да створи нови романтични стил изводећи популарне композиције и рок нумере на класичан начин. Овакав начин извођења постао је заштитни знак Ричарда Клајдермана

Ричард Клајдерман је веома популаран широм света, а ушао је и у Гинисову књигу рекорда као најуспешнији пијаниста на свету.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.