Menu

Hari Mata Hari

hari_mata_hari2
Kategorija
Koncertni program
Datum
14 april 2018
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: 1500, 1900, 2200 i 2500 dinara

Hari Mata Hari, sa preko 1000 održanih koncerata i 5 miliona prodatih albuma spada u jednog od najtiražnijih izvođača na prostorima nekadašnje  Jugoslavije,a već prvi albumi: Ja te volim najviše na svijetu, Volio bih da te ne volim, Strah me da te ne volim, prodati su u rekordnih 700.000 primeraka.

Na izuzetno jakoj pop sceni kasnih osamdesetih, pesme Hari Mata Harija su uvek bile pri samom vrhu muzičke lestvice .

Pored izuzetnih lјubavnih balada sa primesama lokalnog zvuka,krunu uspeha predstavlјalo je osvajanje trećeg mesta na Pesmi Evrovizije 2006. godine u Atini, sa pesmom‘Lejla‘.

Hari Varešanović je snimio duete sa našim najvećim zvezdama - S.Isovićem, H.Džinovićem, D.Merlinom, N.Badrić, H. Bešlićem, K. Montenom, D.Mirković, pevao sa sarajevskom filharmonijom, kao i na koncertima sevdaha...
Album "Sreća“, kojim Hari ostvaruje dečački san - koncert na stadionu Koševo, nastaje 2008. godine, dok album „Ćilim“ koji donosi nekoliko novih hitova: "Staromodan tip" i „Ćilim", mnogi muzički kritičari smatraju, možda i najbolјim u dosadašnjoj karijeri.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.