Menu

Хари Мата Хари

hari_mata_hari2
Категорија
Концертни програм
Датум
14 април 2018
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 1500, 1900, 2200 и 2500 динара

 

Хари Мата Хари, са преко 1000 одржаних концерата и 5 милиона продатих албума спада у једног од најтиражнијих извођача на просторима некадашње  Југославије,а већ први албуми: Ја те волим највише на свијету, Волио бих да те не волим, Страх ме да те не волим, продати су у рекордних 700.000 примерака.

На изузетно јакој поп сцени касних осамдесетих, песме Хари Мата Харија су увек биле при самом врху музичке лествице .

Поред изузетних Љубавних балада са примесама локалног звука,круну успеха представЉало је освајање трећег места на Песми Евровизије 2006. године у Атини, са песмом‘Лејла‘. 
Хари Варешановић је снимио дуете са нашим највећим звездама - С.Исовићем, Х.Џиновићем, Д.Мерлином, Н.Бадрић, Х. Бешлићем, К. Монтеном, Д.Мирковић, певао са сарајевском филхармонијом, као и на концертима севдаха...
Албум "Срећа“, којим Хари остварује дечачки сан - концерт на стадиону Кошево, настаје 2008. године, док албум „Ћилим“ који доноси неколико нових хитова: "Старомодан тип" и „Ћилим", многи музички критичари сматрају, можда и најбоЉим у досадашњој каријери.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.