Menu

DIVNA & MELODI

Divna1
Kategorija
Koncertni program
Datum
20 april 2017 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: 1000, 1200, 1500, 1800 i 2100 dinara

 

Interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojević i njen vokalni ansambl "Melodi" održaće koncert u Sava Centru 20. aprila.
 
"Radujem se veoma koncertu! Ove godine će to biti zapravo prvi put Vaskršnji koncert, jer će se održati u Svetloj sedmici - sedmici posle Vaskrsa. To će znatno obogatiti repertoar! Radni naziv je 'Vaskršnji koncert'", kaže Divna Ljubojević.
 
Divna je prošlog aprila u Sava Centru održala izuzetno uspešan koncert kojim je obeležila 25 godina rada sa "Melodi", i gde je promovisala CD "Antologija - najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka".  "Antologija" je bila najprodavaniji album u 2016. godini za izdavača PGP RTS.
 
Pred novi susret sa beogradskom publikom, Divna ističe: "Radost nastupa izbriše poteškoće, koje su neizbežne kada se sprema koncert u sali ovakve vrste! A publika je izvanredna!"
 
Nakon što je prošle godine snimila svoju verziju hita Bajage i Instruktora "Od kada tebe volim", Divna je ovih dana ponovo učinila iskorak u svojoj karijeri, objavivši kao novi singl i spot "Siđi do reke".
 
Divna se odlučila da, opet uz pomoć producenta i aranžera Voje Aralice, obradi pop klasik beogradske grupe U škripcu, iz "čiste ljubavi prema toj pesmi i sećanja na dane koje obeležila".

 

Foto Marija Piroški