Menu

ДИВНА & МЕЛОДИ

Divna1
Категорија
Концертни програм
Датум
20 април 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 1000, 1200, 1500, 1800 и 2100 динара

 

Интерпретаторка духовне музике Дивна Љубојевић и њен вокални ансамбл "Мелоди" одржаће концерт у Сава Центру 20. априла.
 
"Радујем се веома концерту! Ове године ће то бити заправо први пут Васкршњи концерт, јер ће се одржати у Светлој седмици - седмици после Васкрса. То ће знатно обогатити репертоар! Радни назив је 'Васкршњи концерт'", каже Дивна Љубојевић.
 
Дивна је прошлог априла у Сава Центру одржала изузетно успешан концерт којим је обележила 25 година рада са "Мелоди", и где је промовисала ЦД "Антологија - најлепше духовне музике православног истока".  "Антологија" је била најпродаванији албум у 2016. години за издавача ПГП РТС.
 
Пред нови сусрет са београдском публиком, Дивна истиче: "Радост наступа избрише потешкоће, које су неизбежне када се спрема концерт у сали овакве врсте! А публика је изванредна!"
 
Након што је прошле године снимила своју верзију хита Бајаге и Инструктора "Од када тебе волим", Дивна је ових дана поново учинила искорак у својој каријери, објавивши као нови сингл и спот "Сиђи до реке".
 
Дивна се одлучила да, опет уз помоћ продуцента и аранжера Воје Аралице, обради поп класик београдске групе У шкрипцу, из "чисте љубави према тој песми и сећања на дане које обележила".

 

Фото Марија Пирошки

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.