Menu

Veliki slavljenički koncert: Bilja Krstić & Bistrik orkestar

bistrik
Kategorija
Koncertni program
Datum
24 novembar 2016 20:00
Venue
Velika dvorana
Cene ulaznica: 800, 1200 i 1500 dinara

Bilјa Krstić u Velikoj dvorani Sava Centra, ponovo posle šest godina.
Koncertom koji će biti održan 24 novembra, Bilјa će obeležiti 40 godina na muzičkoj sceni I 15 godina  rada sa Bistrik orkestrom. Dva jubileja Glasa koji je stasao u solistu svetske reputacije, u vodju sopstvenog muzičkog sastava iinterpretatora tradicionalnih zapisa, načinom, kojim je njen rad svrstan u najbolјa ostvarenja World muzike.
Bilјina  pesma je muzička čarolija koju je sa svojimBistrik orkestrom  priredilia preko 500 puta na najprestižnijim scenama kod nas iu svetu.Koncert  u Sava Centru biće kaleidoskop muzičkih žanrova  koje je Bilјa Krstic obuhvatila tokom četrdesetogodišnje karijere; biće ram za portert dragih prijatelјa, gostiju iz Srbije iinostranstava; biće doživlјaj za posetioce iučesnike; za sve¬: koji je prepoznaju u izvanrednim višeglasnim obradama tradicionalnih zapisa u novo-aranžiranim narodnim napevima, u filmskim I  pozorišnim temema i čitanjima stranica duhovnihpartitura.
Bilјa i Bistrik će, za svoj petnaestogodišnji jubilej, “umiti” veče najlepšim  lјubavnim pesmama  koje su sadržaj novog  albuma “Svod”.

Gosti: Marta Sebestyen, Yanka Rupkina, Bora Đorđević i grupa Suncokret

www.bilja.rs

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.