Menu

Велики слављенички концерт: Биља Крстић & Бистрик оркестар

bistrik
Категорија
Концертни програм
Датум
24 новембар 2016 20:00
Простор
Велика дворана
Цена улазница: 800, 1200 и 1500 динара

Биља Крстић у Великој дворани Сава Центра, поново после шест година.

Концертом који ће бити одржан 24 новембра, Биља ће обележити 40 година на музичкој сцени И 15 година  рада са Бистрик оркестром. Два јубилеја Гласа који је стасао у солисту светске репутације, у водју сопственог музичког састава иинтерпретатора традиционалних записа, начином, којим је њен рад сврстан у најбоља остварења Wорлд музике.

Биљина  песма је музичка чаролија коју је са својимБистрик оркестром  приредилиа преко 500 пута на најпрестижнијим сценама код нас иу свету.Концерт  у Сава Центру биће калеидоскоп музичких жанрова  које је Биља Крстиц обухватила током четрдесетогодишње каријере; биће рам за портерт драгих пријатеља, гостију из Србије ииностранстава; биће доживљај за посетиоце иучеснике; за све­: који је препознају у изванредним вишегласним обрадама традиционалних записа у ново-аранжираним народним напевима, у филмским И  позоришним темема и читањима страница духовнихпартитура.

Биља и Бистрик ће, за свој петнаестогодишњи јубилеј, “умити” вече најлепшим  љубавним песмама  које су садржај новог  албума “Свод”.

 

Гости: Марта Себестyен, Yанка Рупкина, Бора Ђорђевић и група Сунцокрет

www.bilja.rs

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.