Menu

Adil Maksutović

adil4
Kategorija
Koncertni program
Zadnji datum
02 decembar 2019 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cene ulaznica: 1300, 1500, 1700 i 2200 dinara

ZBOG VELIKOG INTERESOVANјA  - DRUGI KONCERT!

Nakon prepune Velike dvorane na prvom koncertu, organizatori su odlučili da obraduju publiku još jednim veličanstvenim “Unplugged” koncertom Adila Maksutovića, 02.decembra.

Ovaj mladi srpski pevač osvojio je vrlo brzo simpatije publike i munjevitom brzinom popeo se na sam vrh javne scene. U tome mu je pomogla njegova pesma “Ne mogu bez tebe ja”, koja postaje najveći hit na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, kao  i brojne nagrade i priznanja publike i muzičkih kritičara.

Izdao je četiri albuma- njegov prvenac 2008.godine, zatim 2010.godine “Ljubi me po sećanju”, “Maskenbal” 2013.godine  i “Ja sam ostao ja” 2016.godine. Pesma “Ne mogu bez tebe ja” bila je na mnogim listama širom zemlјe i na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Drugi po redu album “Ljubi me po sećanju” u izdanju City Records-a doprineo da na našoj estradi zauzme jedno od vodećih mesta.Na Grandovom festivalu 2012. godine osvojio je prvo mesto prelepom baladom “Laku noć”.

Održao je brojne turneje širom sveta na kojima je nastupao s nekim od najvećih imena srpske folk muzike. U novembru 2017.godine održao je dva velika solistička koncerta u prepunom Sava Centru. Širok repertoar pažlјivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji u svakoj pesmi daje jednu novu savršenu formu i time stiče veliku popularnost i armiju novih obožavalaca i poštovalaca.