Menu

"Bal pod maskama" - Beogradski novogodišnji koncert

SOHRTS_200120
Category
Concerts
Date
14 January 2020 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cene ulaznica: 1200, 1500, 1700 i 2000 dinara

 
Ulaznice kupljene za pretohodno najavljen termin koncerta- 12.januar, važiće i za novi termin njegovog održavanja- 14.januar

„Beogradski novogodišnji koncert“ Simfonijskog orkestra i Hora RTS, koji se tradicionalno održava na početku Nove godine, ovoga puta nosi naslov - „Bal pod maskama“. U svečanoj prazničnoj atmosferi, ansambli Muzičke produkcije RTS izvešće neke od najpopulararnijih kompozicija umetničke muzike, ali i specijalna muzička iznenađenja. Kao specijalni gost na koncertu će nastupiti senzacionalni tenor, Amadi Laga, jedan od najzanimlјivijih tenora današnjice, koji u Beograd dolazi posle uspešnog profesionalnog završetka 2019. godine. Na koncertu će pevati i hor „Kolibri“, kao i specijalni gosti, čiji će atraktivni nastupi dodatno doprineti veseloj novogodišnjoj atmosferi.

Koncert će biti održan u Sava Centru, 14. januara 2020. godine, sa početkom u 20 časova, a dirigovaće maestro Bojan Suđić.

Francuski tenor Amadi Laga, rođen u Tunisu, svojim lepim, punim lirskim tembrom brzo se etablirao među vrhunske pevače današnjice i otpevao vodeće uloge u operama Verdija i Pučinija, u glavnim operskim kućama u Italiji i inostranstvu. Tokom sezone 2018/2019. debitovao je u operama u Valensiji i Tulonu, Đenovi, Parmi, a slušala ga je i publika u Pekingu.

 

 

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.