Menu

HARIS DžINOVIĆ

haris_dzinovic191
Category
Concerts
Date
26 December 2019 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cene ulaznica: 1700, 2000, 2200 i 2500 dinara

Slavni pevač Haris Džinović i ove godine ostaće veran tradiciji i 25. decembra priprediti nezaboravni koncert u Sava Centru. Karte za spektakularnu žurku čuvenog kralјa meraka naćiće se prodaji još danas na blagajni Sava Centra i Tickets`a, a čuveni umetnik kaže kako je već spreman za zabavu.   

Kao i svake godine, i ove ćemo napraviti odličan dernek. Publika je navikla da ih držim na nogama više od dva sata, a iako već godinama u isto vreme godine imam koncerte, svaki put im se iznova jednako radujem. Napravićemo najbolјu pripremu za novogodišnju noć  - kaže muzičar koji će osim svojih legendarnih pesama, na koncertu izvoditi i pesme za svog novog albuma koje su već postale hitovi.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.