Menu

OK band

OK_band
Category
Concerts
Date
28 December 2019 20:30
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cena ulaznica: 1000, 1200, 1400 i 1600 dinara

Velikim beogradskim koncertom  u Sava Centru, 28. decembra, legendarni OK bend proslaviće 20 godina od izlaska prvog albuma.
Kreativnu moć popularni bend pokazao je i upravo objavljenim albumom „Tako privlačiš“, a pesmom  „Blokiraj mu broj“ započeli su i kampanju najave pomenutog spektakla u Cava Centru.
Zvanično osnovan  1997. godine, OK bend je upravo u  Beogradu zabeležio svoj prvi nastup, dok se u njihovoj biografiji velikim slovima beleži 5. jun 2003. godine kada je održan, sada već legendarni koncert na Tašmajdanu i kada je srpska prestonica “pokošena” kvalitetnim zvukom pomenutog benda.
Od početka, predvođen sjajnim Goranom Gluhakovićem, frontmenom dobrih dečaka, OK bend je do danas objavio šest albuma, a u kolektivnu svest na ovim prostorima, urezali su se hitovima: "Ferari crveni”, “Oko mene lete svi”, “A u međuvremenu”,” Moja rano”  i mnogi drugi.
Kao zanimljivost, koja je vezana za momke koji će u decembru održati koncert  koji nosi simboličan naziv “A u međuvremenu”, jeste činjenica da su upravo oni jedni od retkih, koji se mogu pohvaliti,standardnom postavom, koja se nije menjala protekle dve decenije, pa ćemo na sceni Velike dvorane  Sava Centra videti sledeće članove benda:
Goran Gluhaković  - vokal
Bratislav Petković  - klavijature
Zvonko Marković  - bubanj
Dejan Jovanović  - gitara
Ulaznice za koncert  OK benda  u Beogradu,  u prodaji su od danas na blagajni Sava Centru i prodajnim mestima Ticket.rs