Menu

Festival pisaca za decu "VITEZOVO PROLEĆE"

vitez
Category
Programs on stage
Date
20 May 2018 12:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-6060
Ulaz je besplatan

Kao i u prethodnim godinama, očekuje se veliki broj umetnika koji su svoje stvaralaštvo posvetili deci i mladima. Pored pisaca, publici će se obratiti slikari, kompozitori, glumci, pevači… Njima će se pridružiti i druge poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života Beograda i Srbije, a u programu je i niz zabavnih sadržaja, uključujući dečije nastupe.      
Festival je nekomercijalnog karaktera i značajan je za širenje kulturnog nasleđa kao i usmeravanja dece ka vrednostima knjige, učenja i pravilnog razvoja. Pored mališana iz Beograda, njihovih roditelja i nastavnika, očekuje se i organizovan dolazak dece iz unutrašnjosti.
Na manifestaciji će biti podeljeno oko 1000 knjiga i diploma, koje su nagrade deci za stvaralaštvo u raznim umetničkim i obrazovnim oblastima.
Festival Vitezovo proleće jedan je od najvećih obrazovnih festivala za mlade u Beogradu. Organizator je Književni časopis za decu “Vitez”, čiji čitaoci učestvuju na konkursima, glasaju za omiljene pisce, pesnike, glumce, pevače… Časopis dodeljuje nagradu za životno delo i povelje za doprinos stvaralaštvu za decu – što sve ima atraktivno finale i proglašenja pobednika, tradicionalno, na sceni Velike dvorane Sava centra.

Ulaz na manifestaciju je besplatan.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.