Menu

Akademsko Društvo „Novi Beograd“

akudnb
Category
Programs on stage
Date
17 November 2018 19:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cena ulaznica: 400, 500 i 700 dinara

 

Akademsko Društvo „Novi Beograd“ - Visoke turističke škole, najbrojnije amatersko Društvo Novog Beograda,  17. novembra obeležava  45 godina postojanja i rada. Društvo je osnovano davne 1974. godine i okuplјa umetnike amatere svih uzrasta baveći se čuvanjem tradicije, izučavanjem  i negovanjem igara, pesama i običaja u najurbanijem delu Beograda. Već drugu deceniju zaredom ovaj kolektiv spada u 10 najbolјih ansambala u Beogradu. Ove godine Veliki narodni orkestar osvojio je prvo mesto sa maksimalnim brojem bodova, a Grupa pevača drugo mesto na takmičenju „Amateri svome gradu“. Tradicionalno, svake pete godine jubilej obeležavamo u velikoj dvorani  Sava Centra, te će tako i ove , pozornicom proći osam  ansambala narodnih igara, podelјenih po uzrastu, Veliki narodni orkestar i Grupa pevača, sa ukupno preko 500 mladih umetnika.
Pozivamo sve prijatelјe, bivše članove, kolege, saradnike i poštovaoce našeg rada da svojim prisustvom uveličaju ovaj jubilej.

 

Prodaja ulaznica u prostorijama Društva i na blagajni Sava Centra.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.