Menu

Adil Maksutović - novi koncert

adil
Category
Concerts
Date
23 November 2017 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-6060
Cene ulaznica: 800, 1000, 1200, 1500 i 1700 dinara

NOVI KONCERT!

Mladi srpski pevač stekao  je za kratko vreme velike simpatije publike i  munjevitom brzinom se probio na sam naše estradne  scene. U tome mu je pomogla njegova pesma Ne mogu bez tebe ja, koja postaje najveći hit na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, što su opravdale i brojne nagrade i priznanja od strane publike i muzičkih kritičara.

Izdao je tri albuma do sada – njegov prvenac 2008. godine, zatim 2010. godine Ljubi me po sećanju i Maskenbal 2013. godine. Pesma Ne mogu bez tebe, bila je na mnogim listama širom zemlјe i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Drugi po redu album 'Ljubi me po sećanju' u izdanju City Records-a sa 8 pesama, još više ga je popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada.

Na Grandovom festivalu 2012. godine zasluženo je odneo pobedu i osvojio prvo mesto prelepom baladom pod nazivom Laku noć. Ovaj vrsni mladi talentovani pevač malo koga bi ostavio ravnodušnim svojim glasom, koji u svakom tonu nosi neku posebnu emociju. Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažlјivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji u svakoj pesmi daje jednu novu savršenu formu i time stiče veliku popularnost i armiju novih obožavalaca i poštovalaca gde god da nastupa. Ovaj mladi umetnik vedrog duha, iskren i otvoren, svojom upornošću i vrednim radom nezadrživo napreduje.