Menu

Massimo Savić

massimo6
Category
Concerts
Date
22 December 2017 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cena ulaznica: 1900, 2400 i 2700 dinara

Hrvatski  "The Voice", umetnik koji u svojoj kolekciji ima najveći broj Porina za najboljeg muškog vokalnog izvođača, Massimo Savić, održaće svoj beogradski koncert, 22. decembra, u Velikoj dvorani Sava Centra.
Massimo je svoju karijeru započeo 80-ih godina s bendom Dorian Gray, da bi poslednjih 15 godina imao zapaženu i uspešnu samostalnu priču.
U jedne od najuspešnijih Massimovih albuma svakako spadaju “Vještina I” (2004), “Vještina II” (2006), kao i “Dodirni me slučajno” (2011). Od aktuelnog studijskog albuma “1 dan ljubavi” prošle su dve godine, a u međuvremenu je objavljen i live album “Isti osjećaj”.
Na pozornici, Massimo pleni pažnju energijom kojom komunicira sa publikom, osećajem da je njegova ekspresija iskrena što mu iz godine u godinu povećava i podmlađuje broj obožavalaca. Svaki njegov koncert poseban je, svež i inovativan događaj koji pomera granice, kako kreativne tako i produkcijske.
Krajem godine Massimo se sprema da objavi novi studijski album radnog naziva “Sad”, koji je najavljen pesmom “1000 ljudi” i aktuelnim singlom “Neka ti plove brodovi“. Nove pesme, novi album i novi koncerti uvek su bili Massimov podsticaj da potraži svoje nove maksimume i ispiše nova, još uspešnija poglavlja u biografiji.

 

Prodaja ulaznica na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim.