Menu

Božo Vrećo

bozo_vreco
Category
Concerts
Date
15 December 2018 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-6060
Cena ulaznica: 1500, 1800, 2100 i 2400 dinara

Božo Vrećo, princ sevdaha i interpretator anđeoskog glasa nastpiće na koncertu u Sava Centru 15.decembra. Tokom poslednjih godina postao je ne samo regionalna, već i evropska i svetska muzička senzacija. Ovih dana izašao je peti album pod nazivom „Melek“ u izdanju Croatia Records na kome se nalazi  sedamnaest Božinih autorskih pesama i bonus pesma “Revolution” proizvod saradnje sa Stefanom Milenkovićem i Sudar Percussion. “Melek” je Božin svet ispunjen lјubavlјu, setom i nadom Upravo to ime za anđela, bezgrešno duhovno biće stvoreno od svetlosti na najbolјi mogući način zaokružuje priču ovog sjajnog albuma koji je likovno oblikovao Daniel Ille. Fotografije Seada Šašivarevića. Za mix, mastering i produkciju zaslužan je Božin saradnik i prijatelј Marko Louis.
Na albumu pored sevdaha je i world wide izražaj i impresivan spisak gostiju : Marko Louis, Vasil Hadžimanov, Casko Atanovski, Joost Spijkers, Miroslav Tadić, Mario Batković, Eslam El-Sha'ary, Ingmar Piano Duo, Luboyna i Bane Vasić.
Do sad su ekranizovana četiri singla „Ko li noćas miluje ti kosu“ sa Vasilom Hadžimanovim,  „Jelenče“ i „Meni si bila vrijedna“ i od pre par dana „Dragi“.
Božo poziva sve na koncert da zajedno uživaju u magičnoj noći, da svi zajedno pevaju, plešu, smeju se i plaču, jer sve je to sevdah!

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.