Menu

MATIJA DEDIĆ - "Matija svira Arsena"

matija_dedic
Category
Concerts
Date
20 May 2017 20:00
Venue
Scena Velike dvorane
Telephone
220-6060
Cena ulaznice 1500 dinara

Koncert „Matija svira Arsena“

Jedan od vodećih pijanista i džez muzičara sa ovih prostora  Matija Dedić održaće koncert na Sceni Sava Centra u subotu  20. maja 2017. godine sa početkom u 20 časova.
Koncert "Matija svira Arsena" kao Beogradska koncertna promocija istoimenog kultnog albuma  biće održan u sklopu proslave 40. godina postojanja Sava centra
Album "Matija svira Arsena", osmišlјen kao dirlјiva muzička posveta njegovom preminulom ocu, neponovlјivom Arsenu Dediću, postiglo je niz fantastičnih trijumfa, Album je proglašen albumom godine, osvojio je 5 muzičkih nagrada “Porin” a dobio je još i nagrade za najbolјe izvođenje džez muzike ("Ni ti ni ja"), najbolјi aranžman("Kuća pored  mora"), najbolјi instrumentalni album, te najbolјe instrumentalno izvođenje izvan klasične i džez muzike (Matija i Miroslav Tadić za kompoziciju "Ne plači").
Publika će na koncertu u Sava Centru imati priliku da čuje nezaboravna izvođenja vanvremenskih hitova Arsena Dedića na kojima su se na redak način stopili izuzetan emocionalni sadržaj i vanserijsko muzičko umeće i pijanistička virtuoznost  Matije Dedića, naslednika muzičke  tradicije slavnih roditelјa.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.