Menu

„Saga o tri nevina muškarca“ - premijera filma

saga3
Category
Movies
Date
11 January 2017 20:30
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-6060
Cena ulaznica: 500 dinara

Režija i scenario: S Šridar

Uloge: Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev, Luka Raco, Frano Lasić, Marija Stokić, Milјana Gavrilović, Maja Stojanović, Sanja Vujisić, Jelena Djukić
Žanr: komedija
Trajanje: 91 min
Produkcija: Telic Studios
Distribucija: Delius film


U naše bioskope početkom 2017. godine stiže urnebesna komedija „Saga o tri nevina muškarca“.  
Seks je oduvek bio tema koja intrigira, koja je tabu, koja inspiriše i o kojoj podjednako misle muškarci i žene. Oni stariji ga sa radošću pamte, oni mlađi u njemu uživaju. A kako mladi danas shvataju seks na duhovit način pokazaće nam najnoviji film iz produkcije Telic Studios.
Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zalјublјeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Oni će pokušati sve moguće i nemoguće da ostvare svoj cilј, pa će čak u pomoć pozvati i rodbinu, profesore, afričke gurue i estradu.

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt5922580/
https://www.facebook.com/3nevinamuskarca/?fref=ts

 

 

 

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.