Menu

"Sjajni momci"

sjajni_momci
Category
Programs on stage
Date
18 October 2017 20:30
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-6060
Cena ulaznica: 1100, 1400, 1700 i 2400 dinara. Od 21. do 28. Septembra popust 20%

Trenutno najveća regionalna HIT KOMEDIJA popularnog glumačkog trija iz serije “Lud, zbunjen, normalan”

Predstava "Sjajni momci”, u izvođenju vodećeg trija iz hit serije “Lud, zbunjen, normalan” - Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića je komedija koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon decenijske svađe i glumačke pauze igraju svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta o istoriji komedije. Celokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudlјivih staraca obavlјa Harijev rođak Zlatan (Kusumović), inače zamenik režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da  skeč uspe realizovati, jer mu o zbog toga zavisi i posao i karijera.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.