Menu

“Biser Bojane” - premijera filma

Category
Movies
Date
15 February 2017 17:30 - 20:30
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-6060
Cena ulaznica: za 17,30h: 400 dinara i 20.30h: 500 dinara

 

Režiser: Milan Karadžić
Producenti: Dragan Đurković, Milutin Mima Karadžić
Scenaristi:  Vladimir Đurđević i Milan Karadžić

Uloge: Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mladen Nelević, Mira Banjac, Dubravka Drakić, Emir Ćatović, Olivera Bacić, Andrea Mugoša, Hristina Popović

Žanr: akciona komedija

Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić) , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.
Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje "vruć" doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante, spreman je na sve ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav.
Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati  starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.