Menu

Uncategorised

 • Written by Milenko
 • Category: Uncategorised
 • Hits: 217040

Tehničke usluge

scitDanašnje savremeno poslovanje se ne može zamisliti bez podrške informacionih tehnologija i naprednih telekomunikacionih uređaja. Svojim korisnicima i posetiocima, Sava Centar je obezbedio visok nivo IT usluga, u koji spadaju internet, fiksna telefonija, multimedijalna podrška…

Naš iskusni tim nudi sveobuhatni opseg usluga uz podršku u realizaciji događaja, od uspostavljanja mreže računara do izrade veb sajta. U holovima u okviru sistema digitalnog oglašavanja, koriste se video displeji na kojima su moguća oglašavanja, najava događaja, prenosi dešavanja - događaja.
Održavanje kongresnih skupova u salama Sava Centra je uz odgovarajuću tehničku podršku i to kongresnog ozvučenja, simultanog prevođenja na više kanala i odgovarajuće opreme za video prezentovanje radova učesnika skupova.
Sava Centar u kongresnim salama poseduje kvalitetno ozvučenje sa Crown pojačalima i JBL zvučnicima, digitalni konferencijski sistem marke DIS i Infrared sistem za simultano prevođenje firme Sennheiser. Takođe posedujemo i prateću opremu (bežični mikrofoni, CD plejeri, program za audio zapis skupova i td.).
Za video prezentacije raspolažemo LCD video projektorima i lap-top računarima novije generacije, kao i pratećom opremom (projekciona platna, prezenteri itd.).

U Sava Centru je omogućen i besplatan pristup internetu WiFi zonom.

Microsoft servisi i CISCO tehnologija оbеzbеđuјu Sava Centru nе sаmо dа оdrži rеputаciјu vоdеćеg kоngrеsnоg cеntrа vеć i dа privučе nоvе kliјеntе.

 • Written by Milenko
 • Category: Uncategorised
 • Hits: 196606

Ugostiteljske usluge

Organizovani na modernim principima uz primenu najbolje ugostiteljsko-poslovne prakse, našim klijentima, posetiocima, poslovnim partnerima, pružamo usluge po vrhunskim ugostiteljskim standardima. Svoj rad zasnivamo na kvalitetu dokazanom kroz višedecenijsko iskustvo i zadovoljstvo korisnika naših usluga. Ono o čemu najviše vodimo računa je kvalitet hrane i, naravno, besprekorna usluga.

Naša ketering usluga sadrži sve potrebne elemente koji podrazumevaju kompletno organizovanje proslava i prijema.
Restoranska sala sa 400 mesta podesna je za organizovanje svih vrsta proslava i prijema za veliki broj gostiju, ali isto tako i za korporativne proslave, poslovne ručkove, porodična slavlja ili za jednostavan dnevni obrok u svako vreme.

Sava Centar raspolaže i sa multifunkcionalnom salom ART KAFE sa 150 sedećih mesta, gde se mogu organizovati privatne proslave za željeni broj gostiju, sa menijem po izboru, prostorom opremljenom u skladu sa potrebama i kompletnom uslugom po dogovoru.
Uspostavljanjem HACCP sistema, podigli smo nivo kvaliteta na najviši nivo, čime smo konkurentni i osposobljeni za pružanje usluga po međunarodnim standardima.

 • Written by Milenko
 • Category: Uncategorised
 • Hits: 224671

Izdavanje prostora

Sava Centar raspolaže sa oko 14.500 m2 reprezentativnog prostora za izdavanje u zakup: ekskluzivni kancelarijski prostori, prodajni prostori - butici, uređeni i opremljeni po najvišim standardima koje je moguće prilagođavati potrebama i specifičnim zahtevima korisnika. Zakupcima našeg prostora pružamo marketing podršku kroz promovisanje na našem web sajtu, i kroz komunikaciju sa korisnicima preko popularnih društvenih mreža. Sava Centar raspolaže i sa ostalim prostorima za izdavanje u zakup kao što su šalteri, barovi, prostori za uslužne delatnosti, magacinski prostori.

Za sve informacije i detalje u vezi sa zakupom molimo pozovite 220 66 51.

Radno vreme blagajne

 • tick ruka
 • 10-16h (radnim danom)
 •  
 • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.