Menu

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ - Друга страна плоче вол.2

marija_serifovic20_4
Категорија
Концертни програм
Датум
11 март 2020 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1500, 1700, 2100, 2500, 2800 и 3000 динара

Вечерашњи концерт Марије Шерифовић /11.март/ у Сава Центру, биће одражан у планираном термину.

 

 

Једна од највећих регионалних поп звезда и певачица импресивног вокала, Марија Шерифовић, враћа се на сцену Сава Центра са концертом `Друга страна плоче вол. 2'.

Након прошлогодишњег огромног успеха, када је чак шест пута распродала ову дворану и све фанове оставила без текста интерпретацијом и репертоаром, Марија је одлучила да, осим 8 и 9 марта, одржи још један концерт у Сава Центру-11.марта и тако настави још једно магично путовање са свима онима који знају да препознају емоцију коју преноси.

“Пресрећна сам што је моја идеја о Другој страни плоче наишла на тако добар пријем код публике и драго ми је што су људи препознали оно што сам имала да им кажем. Овог пута обећавам још више суза и још више смеха! Видимо се у Сава Центру!' рекла је Марија.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.