Menu

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ - Друга страна плоче вол.2

marija_serifovic20
Категорија
Концертни програм
Датум
08 март 2020 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1500, 1700, 2100, 2500, 2800 и 3000 динара

Једна од највећих регионалних поп звезда и певачица импресивног вокала, Марија Шерифовић, враћа се на сцену Сава Центра са концертом `Друга страна плоче вол. 2'.

Након прошлогодишњег огромног успеха, када је чак шест пута распродала ову дворану и све фанове оставила без текста интерпретацијом и репертоаром, Марија је одлучила да 8.марта 2020.године отпочне још једно магично путовање са свима онима који знају да препознају емоцију коју преноси.

И овог пута Марија је одабрала песме извођача који су је обликовали као уметника и који су на њу оставили неизбрисив траг.

“Пресрећна сам што је моја идеја о Другој страни плоче наишла на тако добар пријем код публике и драго ми је што су људи препознали оно што сам имала да им кажем. Овог пута обећавам још више суза и још више смеха! Видимо се у Сава Центру!' рекла је Марија.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.