Menu

КАКВА ТИ ЈЕ ЖЕНА,ТАКАВ ТИ ЈЕ ЖИВОТ

maca_sept_20
Категорија
Музичко-сценски
Датум
26 септембар 2020 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60


КОНАЧНО, РЕГИОНАЛНА ХИТ КОМЕДИЈА „Каква ти је жена, такав ти је живот“ у САВА ЦЕНТРУ
 
После више од шест месеци, врата Сава Центра ће се коначно отворити да се удобно смести публика жељна концерата и представа. Част да први наступи има Драган Маринковић Маца са својом ауторском представом „Каква ти је жена, такав ти је живот“ која је требала да се одигра у марту, па је због новонастале ситуације пребачена за крај септембра.

Представа ће се одиграти, уз све епидемиолошке мере, 24. и 26.септембра у два термина, оба дана у 18.00 и 21.00.

СВЕ УЛАЗНИЦЕ КУПЉЕНЕ ЗА ПРЕТХОДНЕ ПРЕДСТАВЕ МОРАЈУ СЕ ЗАМЕНИТИ ЗА НОВЕ УЛАЗНИЦЕ.

Сходно чињеници да је на снази дозвољено окупљање до 500 људи, организатори моле купце за разумевање, те да што пре изврше замену старих улазница за неки од 4 понуђена термина или да врате купљене улазнице и за њих добију свој новац.


Замена и повраћај новца се врши од 15. септембра у 12h до 24.септембра, и то искључиво на продајном месту Ticket висион на благајни Ушћа од 10h до 22h (за оне који су купили карте преко tickets.rs)  и на благајни Сава Центра од 10.00 до 16.00 (за оне које су купили у СЦ или преко DD Tickets) .

Број места је ограничен на 500 по представи, места нису нумерисана.

Заменом улазница гледалац пристаје на епидемиолошке мере које је донела Влада Србије (долазак минимум пола ста раније пре почетка представе, на улазу у дворану вршити ће се дезинфекција руку и мерење температуре, обавезно је ношење маски те међусобна дистанца).

Организатори се унапред извињавају и захваљују на разумевању што не може све да се спроведе како је планирано у марту, али се надају да одговарају понуђене опције и сигурни су да ће публика уживати.
 
„Пресрећан сам што ћу поново стати на сцену, и то на велику сцену Сава Центра. Ужелео сам се публике, а и они нас глумаца, тако да се радујем дружењу. Дођите да се смејемо, забавимо. Обећавам да ће вас болети стомак од смеха, биће и суза радосница....“ изјавио је Маца

Добродошли!