Menu

БАЛКАНОПОЛИС & ПРИЈАТЕЉИ

trkulja2019
Категорија
Концертни програм
Датум
08 фебруар 2020 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1500, 1800, 2100 и 2500 динара

Наш светски познати уметник Слободан Тркуља и његов састав Балканополис одржаће 08. фебруара 2020. још један у серијалу концерата у Сава Центру, за који се протеклих година увек тражила улазница више.
Харизматични мултиинструменталиста и певач светског калибра је са Балканополисом протеклих година освајао Азију, одржавши многобројне концерте у Малезији, Ирану, Емиратима и понајвише у Кини где их је публика неизмерно заволела и прихватила као своје. О њиховој огромној популарности у Кини сведочи и документарни филм који о њима већ пола године снима кинеска ЦЦТВ телевизија.
Серијал ”Балканополис & пријатељи” започели су још 2015. године великим концертом у Београдској Арени када су са њима као пријатељи наступили фадо дива Мариза, соул звезда Олита Адамс, најпознатија афричка звезда Baaba Maal и други. За нови спектакуларни концерт ”Балканополис & пријатељи” 08. фебруара, спремили су посебно изненађење и музику коју ће извести са егзотичним пријатељима које су упознали на путовањима по далеком истоку.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.