Menu

Владо Георгиев

Vlado_Georgiev191
Категорија
Концертни програм
Датум
20 децембар 2019 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1800, 2000, 2500, 3000, 3500 и 4000 /ВИП/ динара

Након сјајних концерата, већ по традицији, Владо Георгиев ће 20. децембра опет обрадовати своју публику у дворани Сава Центра. Владо ће као и увек учинити да будете део несвакидашње вечери, да уживате у песмама, да се препустите емоцији, и да вас пре свега подсети на који начин треба да се опходимо једни према другима, у духу пароле “Изволите даме и господо”

20. децембра Вас очекује концерт за памћење и концерт где ћете бити у прилици да чујете легендарно хитове. Сензуално, емотивно и грациозно, баш као и танго у којем је публика уживала на концертима у децембру прошле године, не пропустите прилику да будете део незаборавне вечери са вашом драгом особом. ДАМЕ И ГОСПОДО, сви сте позвани!

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.