Menu

ХАРИС ЏИНОВИЋ

haris_dzinovic191
Категорија
Концертни програм
Датум
25 децембар 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1700, 2000, 2200 и 2500 динара

Славни певач Харис Џиновић и ове године остаће веран традицији и 25. децембра припредити незаборавни концерт у Сава Центру. Карте за спектакуларну журку чувеног краља мерака наћиће се продаји још данас на благајни Сава Центра и Тицкетс`а, а чувени уметник каже како је већ спреман за забаву.   

Као и сваке године, и ове ћемо направити одличан дернек. Публика је навикла да их држим на ногама више од два сата, а иако већ годинама у исто време године имам концерте, сваки пут им се изнова једнако радујем. Направићемо најбољу припрему за новогодишњу ноћ  - каже музичар који ће осим својих легендарних песама, на концерту изводити и песме за свог новог албума које су већ постале хитови.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.