Menu

OK band

OK_band
Категорија
Концертни програм
Датум
28 децембар 2019 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1000, 1200, 1400 и 1600 динара

Великим београдским концертом  у Сава Центру, 28. децембра, легендарни ОК бенд прославиће 20 година од изласка првог албума.
Креативну моћ популарни бенд показао је и управо објављеним албумом „Тако привлачиш“, а песмом  „Блокирај му број“ започели су и кампању најаве поменутог спектакла у Цава Центру.
Званично основан  1997. године, ОК бенд је управо у  Београду забележио свој први наступ, док се у њиховој биографији великим словима бележи 5. јун 2003. године када је одржан, сада већ легендарни концерт на Ташмајдану и када је српска престоница “покошена” квалитетним звуком поменутог бенда.
Од почетка, предвођен сјајним Гораном Глухаковићем, фронтменом добрих дечака, ОК бенд је до данас објавио шест албума, а у колективну свест на овим просторима, урезали су се хитовима: "Ферари црвени”, “Око мене лете сви”, “А у међувремену”,” Моја рано”  и многи други.
Као занимљивост, која је везана за момке који ће у децембру одржати концерт  који носи симболичан назив “А у међувремену”, јесте чињеница да су управо они једни од ретких, који се могу похвалити,стандардном поставом, која се није мењала протекле две деценије, па ћемо на сцени Велике дворане  Сава Центра видети следеће чланове бенда:
Горан Глухаковић  - вокал
Братислав Петковић  - клавијатуре
Звонко Марковић  - бубањ
Дејан Јовановић  - гитара
Улазнице за концерт  ОК бенда  у Београду,  у продаји су од данас на благајни Сава Центру и продајним местимa Ticket.rs