Menu

ДАРКО ЛАЗИЋ - Нови почетак - захвалан сам за…

Darko_Lazic1
Категорија
Концертни програм
Датум
29 октобар 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1600, 1900, 2200 и 2500 динара

 

Пре тачно десет година у препуној Београдској арени Дарко Лазић је као анонимни дечак освојио срца публике али и њихове гласове и понео титулу победника такмичења Звезде Гранда у сезони 2008/2009.
Након првог албума уследили су бројни хитови наступи лични и професионални успеси, али  је  то могла заувек да прекине тешка саобраћајна несрећа коју је Лазић преживео. Сви су му дали подршку и снагу за Нови почетак.
Како би то осећање поделио са свима које је можда изневерио или повредио, како би показао да није запоставио своју публику и људе који га воле Лазић ће 29. октобра изаћи на сцену Сава Центра окружен колегама и одржаће концерт под називом Нови Почетак.
За Дарка ће то окупљање бити баш то - Нови почетак. Сви који те вечери буду у Сава Центру чуће његове највеће хитове које глас производи, а душа пева.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.