Menu

Ванеса Меј

51Bemus_Vanesa1
Категорија
Концертни програм
Датум
10 октобар 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1500, 2000, 2500, 3000 и 3500 динара

Ванеса Меј, међу публиком окарактерисана и као поп икона класичне музике, померила је музичке границе у 16. години објављивањем првог „поп“ албума Violin Player, стварајући неуобичајен стил комбиновањем класичног, поп, џез и техно звука, али и упечатљивим сценским изгледом. У Гинисову књигу ушла је као најмлађи инструменталиста који је снимио виолинске концерте Бетовена и Чајковског, а њен култни аранжман Бахове Токате и фуге у де молу и даље је једна од најслушанијих класичних нумера икада. Са продатих преко 10 милиона албума широм света, сматра се једним од најзаначајнијих виолиниста који су обележили свет интерпретације краљице инструмената.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.